BEDRIJFS  DOCUMENTAIRE

Als we het hebben over het bedrijfsleven, doelen we op het kloppend hart hiervan, het MKB. Of meer in het bijzonder: onze familiebedrijven. Een bron van inspiratie met prachtige verhalen over broers en zussen, vaders en dochters en moeders en zonen. We schrijven ze alleen niet op, we filmen ze!

BEDRIJFSDOCUMENTAIRE: JOUW BEDRIJF IN BEELD
In elk bedrijfsleven zijn er van die momenten waarop je eigenlijk langer stil zou willen staan bij heden en verleden. Mijlpalen zoals een overdracht, jubileum, pensionering, beursgang of een nieuw pand. Als die gedachte opkomt, wuif die dan niet weg: wij maken er een BedrijfsDocumentaire van! Eén die feilloos blootlegt wat je bedrijf bijzonder maakt, waarom jouw klanten klant bij jou zijn en waar jouw medewerkers elke dag hun bed voor uit komen. Het resulteert in een uniek document voor alle betrokkenen en prospects, maar ook voor jezelf en toekomstige generaties.

NIETS MENSELIJKS IS EEN BEDRIJFSLEVEN VREEMD
Anekdotes, missers en successen: wij leggen ze vast. Welke verkeerde afslag nam je ooit en hoe redde je je hieruit? Het is uiterst boeiend om de inventiviteit waarmee aan barre tijden het hoofd werd geboden, in beeld te brengen. Maar ook: waarin schuilt jouw kracht en die van je bedrijf? Waarover kun je nog dagelijks in de lach schieten? Welk familielid trok ooit de stoute schoenen aan en startte het bedrijf, welk stempel drukten de verschillende generaties? Hoe werkten de mensen vroeger, wat is er veranderd en welke invloed heeft de geschiedenis op het heden en op de toekomst?

ELKE BEDRIJFSDOCUMENTAIRE IS MAATWERK
Bedrijven en verhalen zijn er in vele soorten en maten. Maar één ding is zeker: wij leveren maatwerk, bestaande uit een intake en een script. Nadat we het hierover eens zijn, stippelen we een route uit langs verschillende klanten, medewerkers en locaties, zodat er een unieke BedrijfsDocumentaire ontstaat. Dat is nog eens toegevoegde waarde!

BedrijfsDocumentaire