FAMILIE  DOCUMENTAIRE

Zolang de wonderen de wereld niet uit zijn, koesteren we die. Herinneringen aan onze naasten glippen ons vaak als zand door de vingers. En dat terwijl we die zo graag liefdevol zouden vasthouden. En dat kan ook: met een FamilieDocumentaire.

WAT KOMT ER KIJKEN BIJ EEN FAMILIEDOCUMENTAIRE?
Bij een FamilieDocumentaire filmen we jouw vader, moeder, vriend of partner. Zoals die is. In de volle kracht en in zijn of haar eigen omgeving. Zie het zo: we hebben een leuk gesprek en ‘toevallig’ staat daar een camera bij. Het grote verschil is dat we zo’n gefilmd gesprek goed voorbereiden. Zo hebben we een kennismakingsgesprek en laten we ons inspireren door een uitgebreide vragenlijst. Tijdens het gesprek is er minimaal een vertrouwd iemand bij om de dialoog te ondersteunen.

WAAR GAAT DE FAMILIEDOCUMENTAIRE OVER?
Onze focus ligt op het leuke, het mooie en vooral: het échte verhaal. Eigenlijk kan er van alles voorbij komen, zoals jeugd, schooltijd, kattenkwaad, diensttijd, vakanties, verhuizingen, sport of werk tot en met het laatste dubbeltje dat ergens voor moest worden omgedraaid. Bijzondere gebeurtenissen en belevenissen waar we allemaal geen genoeg van krijgen. We zouden er een boek over kunnen schrijven, maar waarom zouden we? We filmen het!

familiedocumentaire
TESTIMONIAL ZOON
TESTIMONIAL DOCHTER
TESTIMONIAL ZOON